background

Thursday, February 24

Berat Badanku Bertambah...

hari ni kandunganku dah 17 minggu 4 hari..kejap je rasa dah nk masuk 5 bulan...22 hb baru ni merupakan hari terakhir aku g check perut kat Klinik Kesihatan pERAI..blk je klinik terus rasa fobia nk g klinik tu dah..misi marah coz berat badanku bertambah 2.2kg bulan ni..nk bt mcmana baby ni asyik nk makan je...hehehehe...so misi bg date 28hb ni aku kena p minum air gula.....fuhhhhhhhh...seram je dgr...
dah la sebelum  minum air gula kena amik darah....lepas 2 jam...kena ambik darah plak...ngeri dengar ehhh....tak sanggup rasanya....so aku dah bg keputusan muktamad kat hubby....lps ni nk g check kat MUSLIMAH plak...
Air Gula...oh..air gula..

No comments:

Post a Comment

Komen Anda di sini....